• A LA CARTE

Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    4,50

Voor   7,-
Vlees plateau, 3 soorten vlees
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, zoetzure groenten, little gem en kerriemayonaise
Gerookte eenden ham, waterkers, Granny Smith, walnoten en dressing van granaatappel
Salade met rijstvermicelli, mango, bosui, cashewnoten, kokos en munt
Zacht gegaarde kabeljauw

Soep   5,50
Zwolse mosterd
Wisselende soep

Hoofd   18,-
Op de huid gebakken doradefilet, antiboise en groene olijf
Rundersteak geserveerd met stroganoff jus
Op de huid gebakken scharrelkip met jus van rozemarijn
Falafel van kikkererwt, groene asperge, babymais, saus van geroosterde paprika en komijn
Heilbot filet met saus van citroen en dragon
Krokant gebakken runder sukade met jus van sjalot en madeira

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   6,50
Vanille parfait, karamelsaus, geroosterde pinda’s en chocolade
Honingcake, cassis sorbert en ingelegde bes
Crème brulee roomijs en schuim van koffie
Eclair gevuld met witte chocolade mousse en ananas sorbet