Covid-19

Wij zijn geopend, u bent meer dan welkom!

Fijn dat wij u mogen informeren over onze mogelijkheden.

Vanaf 25 september zijn coronatoegangsbewijzen verplicht gesteld.
Het betreurt ons ten zeerste dat onze gastvrijheid hierin is beperkt.
Helaas zijn wij genoodzaakt hieraan mee te werken, omwille van de represailles van het niet uitvoeren ervan.

Wij vragen u hiervoor om begrip.
Wenst u hieraan niet mee te werken dan verzoeken wij u vriendelijk ons niet te bezoeken, het doet ons als pijn genoeg om u te moeten weigeren in onze bar of algemene ruimten.

Op deze pagina zullen wij de werking ervan uitleggen en zullen wij het minimale verplichte ervan uitvoeren, erop hopende dat wij in de nabije toekomst iedereen weer mogen begroeten als onze gast.
 

Een hotelgast die alleen gebruik maakt van de hotelkamer en het ontbijt zullen wij niet vragen naar een coronatoegangsbewijs. Dit is namelijk niet verplicht en zullen wij ook niet verplichten.

Wel blijven wij u verzoeken ons niet te bezoeken bij enige gezondheidsklachten die vergelijkbaar zijn op corona zoals griep of verkoudheid. Dit zullen wij u ook blijven vragen en noteren zoals wij dit al zeer lang doen. Wij noteren dan ook alleen dat u verklaart heeft nergens last van heeft. En vernietigen deze registratie dan ook na 14 dagen, wij vragen daarbij voor uw toestemming of deze eventueel gedeeld mag worden met de GGD 

De verplichte maatregelen zijn:
Het is ons verplicht gesteld naar uw coronatoegangsbewijs te vragen zodra u gebruik wilt maken van onze bar, terras, vergaderruimte of bij deelname aan een whiskyproeverij.
U zult dan een geldig coronatoegangsbewijs moeten laten zien in de vorm van de QR code, of uw papieren coronatoegangsbewijs.
Die zal dan behulp van de coronascanner groen moeten oplichten zodat wij kunnen zien dat wij u toegang mogen verlenen.
Deze zal uiteraard moeten corresponderen met uw legitimatiebewijs.

Heeft u geen digitale QR code of papierenverklaring dan zullen wij bij het laten zien van een vaccinatiebewijs van minimaal 2 weken oud, herstelverklaring van maximaal 6 maanden oud of negatieve test van maximaal 24 uur oud
ook toegang geven opdat wij niet mogen verwachten dat iedereen in bezit is van een smart telefoon.

Let op bij een rode QR code of geen geldig bewijs moeten wij u de toegang tot onze bar, terras, vergaderruimte of bij deelname aan een whiskyproeverij weigeren.

Ons terras is alleen toegangkelijk via onze bar en derhalve is bij ons een coronatoegangsbewijs wel verplicht bij het bezoeken van ons terras.