Agenda Proeverijen

Agenda whisky proeverijen

Tot en met 6 april zullen wij geen proeverijen verzorgen.

___________________________________________________________________
14 April BWWZ Malt van de maand
Elke 2e maandag (oneven maanden) of dinsdag (even maanden) van de maand schenkt Blue Water Whiskyclub Zwolle een malt van de maand aan zijn leden.
Vanaf 20:00 ben je van harte welkom in hotel Fidder. Hier kun je gratis een glas van de door ons samen met onze partners geselecteerde Malt van de Maand proeven. Uiteraard kun je na dit eerste glas nog een extra dram kiezen uit de omvangrijke collectie van Patrick’s bar. Leden rekenen deze extra dram(s) af met 15% korting!
Lid worden doe je www.bwwz.nl, meer info via info@bwwz.nl of bij ons in de bar.
___________________________________________________________________
30 mei SMWS save the date!!
The Scotch Malt whisky society ambassadeur Bob Wenting neemt je mee in de wereld van de single cask bottelingen.
Meer info volgt op www.smws.com
___________________________________________________________________
8 juni The Whisky Ambassador Cursus
Wat is het verschil tussen een blended whisky en single malt whisky? Is een bourbon eigenlijk whisky? Waarom is Scotch whisky in bijna elke bar in de wereld te vinden? Hoe komen als die geuren en smaken in whisky terecht? Allemaal vragen waarop je achter de bar of bij het schap antwoord op wil hebben.

De Whisky Ambassador cursus is een snelle manier om je basiskennis over whisky echt op orde te krijgen. Dus als je een goede brede basis wilt hebben, en dat wil kunnen aantonen met een diploma, dan is deze cursus voor jou! De cursus is hoofdzakelijk gericht op mensen die beroepsmatig met whisky te maken hebben, maar als liefhebber ben je uiteraard ook welkom. Naast theoretische kennis krijg je een introductie in de technische kennis en vaardigheden om whisky te benaderen, te proeven en te evalueren. En je gaat naar huis met het begrip waarom whisky uniek is, waar het vandaan kwam en waarom er in bijna elke bar ter wereld minstens één fles whisky staat.
Meer info via thewhiskyambassador
___________________________________________________________________
Besloten proeverij
Ook een privé proeverij reserveren of op locatie, neem dan contact op met patrick@hotelfidder.nl
er zijn diverse mogelijkheden