Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    5

Voor   7,5
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, paksoi, sesam, rettich en schuim van kokos en curry
Runder rosbief, groene asperge, tuinkruiden mayonaise en gefrituurde knoflook
Loempia gevuld met oude kaas, rode biet en ingemaakte ui
Hollandse garnalen, aardappelsalade, bleekselderij, appel en piccalilly
Zwolse mosterdsoep met krokante uitjes, bieslook, daarnaast toast met Sallandse plaatham

Hoofd   19,-
Op de huid gebakken zeebaars met een saus van artisjok
Rundersteak geserveerd met Stroganoff jus
Rouleau van scharrel kip met rozemarijn jus
Risotto met een saus van cherrytomaat, courgette, aubergine, amandel en geschaafde Belper Knolle
Heilbot met een saus van kreeft
Zacht gegaarde Black Agnus picanha met jus van geroosterde knoflook

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur op het bord.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   7
Vanille parfait, karamelsaus, geroosterde pinda’s en chocolade
Eclair gevuld met witte chocolade mousse, aardbei sorbet en rood fruit
Yoghurt bavarois, vijgen sorbet, pistache en krokante honing
Chocolade delice, sinaasappel roomijs en crème fraîche

Reserveer uw tafel voor het diner hieronder.