Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    4,50

Voor   7,-
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, salade van sojaboontjes, komkommer, radijs en wasabi mayonaise
Salade met gerookte kip, Granny Smith, cashew noten en kerriemayonaise
Couscous met spinazie, feta, ingemaakte rode ui en harissa mayonaise
Gerookte forel met aardappelsalade, cornichons, pancetta en mosterd dille dressing
Zwolse mosterdsoep met krokante uitjes en bieslook

Hoofd   18,-
Op de huid gebakken zeebaars geserveerd met een saus van artisjok
Rundersteak geserveerd met stroganoff jus
Eendenborst met een hoisin jus
Paddenstoelen kroketje met polenta, witlof en een vegetarische paddenstoelen jus
Schelvis filet met beurre blanc saus
Krokant gebakken varkens sukade met Zwolse mosterd jus

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   6,50
Vanille parfait, karamelsaus, geroosterde pinda’s en chocolade
Witte chocolade cheesecake met boerenmeisjes en abrikoos sorbet
Crème brulee met mandarijn sorbet en speculaas crumble
Appeltaartje met roomijs en gekarameliseerde walnoten

Reserveer uw tafel voor het diner hieronder.