Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    5

Voor   7,5
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, paksoi, sesam, rettich en schuim van kokos en kerrie
Runder rosbief, schorseneren, appel en dressing van hazelnoten
Loempia gevuld met oude kaas, rode biet en ingemaakte ui
Gerookte forel met aardappelsalade, cornichons, rode kool en mosterd dille dressing
Zwolse mosterdsoep met krokante uitjes, bieslook, daarnaast toast met Sallandse plaatham

Hoofd   19,-
Op de huid gebakken zeebaars geserveerd met een saus van artisjok
Rundersteak geserveerd met Stroganoff jus
Rouleau van scharrel kip met rozemarijn jus
Paddenstoelen kroketje met polenta, witlof en een vegetarische paddenstoelen jus
Schelvis filet met saus van vadouvan
Krokant gebakken varkens sukade met Zwolse mosterd jus

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur op het bord.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   7
Vanille parfait, karamelsaus, geroosterde pinda’s en chocolade
Blondie, pecannoten, banaan en passievrucht sorbet
Yoghurt bavarois, stoofperen sorbet en speculaas
Appeltaartje met roomijs en gesuikerde walnoten

Reserveer uw tafel voor het diner hieronder.