Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    5

Voor   7,5
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, ingemaakte groenten, vadouvan en krokante rijst
Huisgemaakte wildzwijn pastrami, kweepeer, schorseneren en een dressing met koffie
Zuurdesembrood met Mecorino kaas, bietenspread, groene appel en macadamia
Zacht gegaarde kabeljauw met een salade van spitskool, rozijnen, huisgedroogde tomaat en een dressing van roomkaas
Zwolse mosterdsoep met krokante uitjes, bieslook, daarnaast toast met Sallandse plaatham

Hoofd   19,-
Op de huid gebakken roodbaars met een gerookte uien jus
Runder bavette met stroganoff jus
Gestoofd varkenskoontje met Zwolse mosterdjus
Freekeh met een stoof van paddenstoel, aardpeer en krokante uienringen
Schelvis filet met een romige saus met gepofte knoflook
Krokant gebakken rundersukade met een specerijen jus

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur op het bord.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   7
Vanille parfait, karamelsaus, pecannoten en melkchocolade
Gepocheerde peer met kwarkcrème, peren sorbert en granola
Hazelnootmousse met mascarpone, boerenjongens en koffieroomijs
Witte chocolade panna cotta, mandarijn, wentelteef en roomijs met een snufje speculaas

Reserveer uw tafel voor het diner hieronder.