Menu van Errol Karadyi

Brood met diverse smeersels    5

Voor   7,5
Carpaccio van rund, oude kaas en zonnebloempitten
Koud gerookte zalm, ingemaakte groenten, vadouvan en krokante rijst
Chinees pannenkoekje met zacht gegaarde eend, prei, komkommer en hoisinsaus
Zuurdesembrood met Mecorino kaas, bietenspread, groene appel en macadamianoot
Loempia gevuld met visragout, roodlof, knolselderij en hollandaisesaus
Zwolse mosterdsoep met krokante uitjes, bieslook, daarnaast toast met Sallandse plaatham

Hoofd   19,-
Op de huid gebakken zeebaars met een gerookte uien jus
Runder bavette met stroganoff jus
Iberico varkensfilet met paddenstoelen jus
Freekah met een stoof van paddenstoel, aardpeer en krokante uienringen
Heilbot met een kruidenkorst en romige citroen saus
Krokant gebakken rundersukade met een specerijen jus

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur op het bord.
Een salade of friet is apart bij te bestellen

Kaas   10,-
4 Nederlandse kazen met bijpassende garnituren
te combineren met een port proeverij

Zoet   7
Vanille parfait, karamelsaus, geroosterde pinda’s en chocolade
Gepocheerde peer met kwarkcrème, peren sorbert en granola
Hazelnootmousse met mascarpone, boerenjongens en koffieroomijs
Crêpe met roomijs en een saus van Grand Marnier

Reserveer uw tafel voor het diner hieronder.