Whisky Passion

Patrick’s Whisky Bar herbergt een eclectische verzameling, met onder andere mooie oude bottelingen van Gordon & MacPhail, nieuwe onafhankelijke bottelingen, oude blends en officiële  distillery bottelingen. En natuurlijk een hele kast gevuld met flessen van de Scotch Malt Whisky Society. Sinds 2017 is Patrick’s Whisky Bar namelijk een officiële partnerbar van deze vermaarde Schotse bottelaar.

Beleven, proeven, ontdekken en genieten dat zijn grotendeels de onderdelen waaruit een proeverij van Patrick bestaat, o daarnaast worden er natuurlijk 7 heerlijke whisky's geproefd en is gezelligheid ook uitgenodigd.

MEER INFO

Culinair arrangement

Compleet verzorgd culinair genieten? Dit arrangement is voor de echte fijnproevers. U krijgt een viergangendiner, compleet met aperitief, bijpassend glas wijn per gang, koffieservies en digestief.

MEER INFO

Bourgondisch arrangement

Bent u een echte Bourgondiër? Kom genieten van Fidder's keuken. U geniet s´avonds van een driegangendiner. Overnacht in één van de prachtig karakteristieke kamers en start de dag met een royaal ontbijtbuffet.

MEER INFO

Bruidsarrangement

Romantiek ten top in Zwolle! Overnacht in de prachtige, luxe kamer en geniet van een fles prosecco en ontbijt op bed.

MEER INFO

Romantisch Arrangement

Hotel Restaurant Fidder is dé plek voor een romantisch verblijf inclusief diner bij kaarslicht en ontspannen bij de open haard.

MEER INFO

Theater Arrangement

Een avondje naar het theater in Zwolle? Combineer het met een comfortabele overnachting in Hotel Restaurant Fidder!

MEER INFO