Blue Water Whiskyclub Zwolle

Blue Water Whiskyclub Zwolle

Een Schotse literatuur historicus zei eens:
“The proper drinking of Scotch whisky is more than indulgence: it is a toast to civilization, a tribute to the continuity of culture, a manifesto of man’s determination to use the resources of nature to refresh mind and body and enjoy to the full the senses with which he has been endowed.”(David Daiches (1912-2005)).

Een aantal vrienden is het hier hartgrondig mee eens, maar wil er nog aan toevoegen dat het drinken van een goed glas whisky nóg mooier is in een goed gezelschap, met de juiste entourage.

BWWZ
Om dit samen met whiskyliefhebbers in de regio Zwolle in de praktijk te kunnen brengen, is in januari 2014 de Blue Water Whiskyclub Zwolle opgericht. In het kort heeft de vereniging heeft zich als doel gesteld: “Het verkrijgen, delen en/of vermeerderen van kennis van de smaken, geschiedenis en andere aspecten van de Ierse, Schotse en andere whisk(e)y’s”.

BWWZ organiseert hiervoor op regelmatige basis nosing & tastings in Hotel Fidder, en heeft een eigen kast bij Patrick's Bar waar ze hun whisky's in bewaren.

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website, volg deze link.